Øreakupuntur

Øreakupunktur er utrolig effektivt mod bl.a smerter, og sammen med zoneterapi gør det underværker, men kan helt klart også stå alene.

Ved behandlinger med øreakupunktur sætter jeg op til 5 nåle i dine ører eller sætter magnetkugleplaster, alt efter hvad der er bedst for behandlingen. Det kan oftest godt mærkes lige når nålene bliver sat i, men den følelse der kommer i kroppen opvejer dette. Indenfor 10-20 sekunder vil du kunne mærke strømninger i din krop. Hvis ikke, så sættes der en ny nålen. Det er derfor i samarbejdet, vi opnår den bedste effekt.


Det skal læres at lytte til kroppen, men jeg hjælper dig på vej og jo mere ro du får i din krop, jo mere vil du kunne mærke og føle i kroppen. Nålene sidder typisk i under hele behandlingen, men hvis du finder ubehag ved det, så siger du til og så kan de nemt fjernes undervejs.

 

Det aftales under den første behandling i klinikken om øreakupunktur er noget vi skal tilføje til din behandling, så dette bestilles først når vi har haft den indledende samtale, når vi ved om dette er noget jeg kan tilbyde dig i din behandling. Efterfølgende kan der bestilles ren øreakupunktur, men jeg vil gerne have en snak inden, for at tilbyde dig den bedste behandling.Øreakupunktur

Pris 350,- / 25 min

Jeg starter med at tage et kig på dine ører og ser hvor der er ubalancer, og hvor der skal sættes nåle i. Der sættes op til 5 nåle i ørerne i alt. Imens nålene er i ligger du behageligt på briksen, med tæppe på og stille musik i lokalet. Du vil have nåle i ørerne i ca. 20 min. Efter nålene er taget ud, afslutter jeg med en kort massage af ørerne.

Alle behandlinger er efter velkomst og snak, som udgangspunkt i ro, så kan jeg koncentrere mig om at give dig den bedste behandling. Det er selvfølgelig helt fint at sige, hvis der er områder der er særlig ømme, en tanke opstår eller hvis der er brug for en pause.

Ved sygdom vil jeg gerne have besked inden kl 8 eller så hurtigt som muligt, send gerne en SMS.

Ved udeblivelse uden grund og uden at meddele dette, vil den fulde pris for behandlingen blive opkrævet.Priserne er opdateret og gældende pr. 1/9-2023

Det siger mine klienter

Jeg har været til behandling hos Henriette, og det VIRKER! Jeg fik mange gode råd og vejledning til både kost og vitaminer og mine smerter er nu på retur, efter hendes kyndige behandling med zoneterapi. Efter hver behandling føler jeg mig dejlig afslappet. De bedste anbefalinger herfra.

Janne 

Jeg har fået behandlinger hos Henriette igennem det sidste år. Jeg kan ikke andet end at anbefale zoneterapi og specielt ved Henriette. Som kronisk lungesyg har Henriette hjulpet mig til et bedre immunforsvar, givet mig bedre nattesøvn, mindre hoste, en bedre fordøjelse og ikke mindst en kontakt med mig selv og min krop. Henriette kigger på det enkelte individ og efter at have mødt Henriette og oplevet hendes arbejde prioriterer jeg min tid til Zoneterapi højt. For det giver virkelig noget på længere sigt til dig og din krop. Nok den sundeste afhængighed man kan have. Så hvis du vil gøre noget godt for dig og din krop giver jeg min varmeste anbefaling til Zoneterapi hos Henriette Graulund

Laura