Zoneterapi

Zoneterapi 1. behandling

Pris 600,- / 60 min

Her tager vi en god snak om hvilke problematikker der er nu og her, hvad der har påvirket dig igennem årene og hvad du tænker, du selv kan gøre, og hvor du skal have hjælp.

Tag gerne billeder af evt. medicin, kosttilskud eller andet du tager, så tager vi en snak om det hele. Tid til egenomsorg er vigtig og du er på vej til at tage hånd om det nu. Tak for din tillid.

Zoneterapi efterfølgende behandlinger

Pris 600,- / 50 min

Behandlinger efter første aftale, bestilles her. Her arbejder vi videre på dine problematikker og jeg har en behandlingsplan klar til dig. Jeg anbefaler 3 behandlinger til en start, for at se om det er en behandlingsform der er den rigtige for dig, ellers er jeg behjælpelig med at foreslå en anden form for behandling, til dit videre forløb. Hvis øreakupunktur, vil være gavnligt for netop din behandling, er det med i behandlingen. Tak for din tillid.

Ansigtszoneterapi

Pris 600,- / 50 min

Ansigtszoneterapi er ekstra godt for dit nervesystem og spændinger i hovedet. Så lider du af stresssymptomer, som anspændthed, spændingshovedpine, uro i kroppen eller søvnproblemer, er dette en rigtig god behandlingsform. Du skal være opmærksom på, at du kan blive meget træt efter behandlingen. Så det er en god idé, at have lidt tid efterfølgende. Du vil i behandlingen også få lidt tid, hvor du ligger i ro. Kom gerne uden make-up. Jeg anbefaler altid, hvis du har en konkret problemstilling, at booke tid til en 1. behandling, se øverst. Tak for din tillid.

Se flere behandlinger på bookingsiden, jeg laver også kombi behandlinger, dette kan vi aftale undervejs. 

 

Alle behandlinger er efter velkomst og snak, som udgangspunkt i ro, så kan jeg koncentrere mig om at give dig den bedste behandling, det er selvfølgelig helt fint at sige, hvis der er områder der er særlig ømme, en tanke opstår eller hvis der
er brug for en pause.

Ved sygdom vil jeg gerne have besked inden kl 8 eller så hurtigt som muligt, send gerne en SMS.

Ved udeblivelse uden grund og uden at meddele dette, vil den fulde pris for behandlingen blive opkrævet.Priserne er opdateret og gældende pr. 1/9-2023

Det siger mine klienter

Jeg har været til behandling hos Henriette, og det VIRKER! Jeg fik mange gode råd og vejledning til både kost og vitaminer og mine smerter er nu på retur, efter hendes kyndige behandling med zoneterapi. Efter hver behandling føler jeg mig dejlig afslappet. De bedste anbefalinger herfra.

Janne 

Jeg har fået behandlinger hos Henriette igennem det sidste år. Jeg kan ikke andet end at anbefale zoneterapi og specielt ved Henriette. Som kronisk lungesyg har Henriette hjulpet mig til et bedre immunforsvar, givet mig bedre nattesøvn, mindre hoste, en bedre fordøjelse og ikke mindst en kontakt med mig selv og min krop. Henriette kigger på det enkelte individ og efter at have mødt Henriette og oplevet hendes arbejde prioriterer jeg min tid til Zoneterapi højt. For det giver virkelig noget på længere sigt til dig og din krop. Nok den sundeste afhængighed man kan have. Så hvis du vil gøre noget godt for dig og din krop giver jeg min varmeste anbefaling til Zoneterapi hos Henriette Graulund

Laura