HENRIETTE GRAULUND

Kontakt mig

Henriette Graulundszone.dk i farve

Behandlingstider

Ofte stillede spørgsmål

Skulle du sidde med et spørgsmål eller to, så kan du måske være heldig at finde svaret lige her. Du er også mere end velkommen til at kontakte mig.

Zoneterapi ikon Graulundszone

Ansigts refleksterapi – også kaldet ansigtszoneterapi.

Ansigtszoneterapi arbejder direkte på nervesystemet og kan ofte give en stor ro i hovedet og få kroppen hurtigt til at falde til ro. Bliver også brugt i kombination ved fx. Stress symptomer for at få tankerne i ro og er også tit meget lindrende på hovedpine.

Under foden har du hele kroppen afspejlet, det vil sige at zoneterapien kan arbejde på hele din krop fra fødderne af, jeg arbejder både med klassisk zoneterapi og muskulær zoneterapi. Dette gør at jeg fra fødderne ofte kan løsne områder, der kan være svære at komme til ved fx massage.

Første gang du kommer kan det være rigtig fint at du har noteret hvilke kosttilskud du evt. tager og gøre mig opmærksom på hvad du evt. tager af medicin.

Du behøver ikke at medbringe noget til behandlingen, der er klart til dig.

Men en god ting er at sætte telefonen på fly eller lydløs  når du ankommer, så du ikke bliver forstyrret under din behandling.

Det er vigtigt at drikke godt med vand eller urtete efter hver behandling, da kroppen udrenser og arbejder på at komme i balance. Behandlingen gør at kroppen går igang med at arbejde og gør det nogle dage efter behandling. Så hvis du oplever sygdomssymptomer, eller at skulle oftere på toilet er det helt normalt.

© Graulundszone