Zoneterapi

Behandling og priser

Hvad tilbyder Graulundszone?

Du finder alle behandlinger og priser lige her

Første zoneterapibehandling incl. journal

Zoneterapi er en afslappende behandling, hvor der behandles på fødderne.
Ved 1. behandling oprettes journal og vi taler om, hvad der er bedst for dig og hvad dine udfordringer måtte være.

Zoneterapi kort:
Gennem behandling af reflekszoner på fødderne eller i ansigtet øges blod- og lymfekredsløbet til de korresponderende organer eller kropsdele.

Første zoneterapibehandling incl. journal

575

KR.

Zoneterapi

575

KR.

Zoneterapi

Her fortsættes behandlingen efter din første gang til zoneterapi og vi arbejder videre med det du kom med. Zoneterapi kan også bruges til vedligehold af kroppen.

Ansigtszoneterapi

Denne behandlingsform foregår primært i ansigtet, hvor alle zoner masseres og trykpåvirkes. Der sluttes af på fødderne med zoneterapi eller en let massage, samt ca. 5 min afslapning på briksen i fred og ro. Kom gerne uden makeup, og medbring evt hårbånd.

Ansigtszoneterapi

450

KR.

Holistisk stressbehandling

450

KR.

Holistisk stressbehandling

Holistisk Stressbehandling er en behandling, som går ud på at dybdeafspænde dit nervesystem. Behandlingen består af teknikker hentet fra kraniosakral-terapi, massage, ansigtszoneterapi, hovedbundsmassage og fodzoneterapi.
Den foregår ved, at du ligger på ryggen på briksen og starter med at få masseret din kraniekant. Derefter vil du få løsnet halsmuskler, øvre ryg, hovedbund, kæben og resten af ansigtet. Behandlingen afrundes af på underben og fødder, som har en meget afslappende effekt.
Behandlingen er for dig som døjer med hovedpine, fordøjelsesbesvær, indre uro, tankemylder, træthed, smerter og en fornemmelse af generelt at være i “for højt et gear”.

Zoneterapi - Børn

Zoneterapi er godt til børn, det afhjælper ubalancer i mave-tarm systemet, søvnproblemer, øreproblemer mm. Det er en blid og effektiv behandling.
Er du og dit barn medlem af Danmark kan du få tilskud.

Zoneterapi - Børn

350

KR.

Zoneterapi - Spæd og småbørn

300

KR.

Zoneterapi - Spæd og småbørn

Giv dit barn en god start på livet. Der kan være mange fordele ved at vælge zoneterapi. Det afhjælper ubalancer i mave-tarm systemet, søvnproblemer, ørerproblemer mm. Det er blid behandling og effektiv behandling som kun tager 10-20 min.

Kan gives fra nyfødt, og du skal forvente 3- 5 behandlinger. Efter behandlingen kan der komme gang i maven og de for fleste at den lille bliver dejlig træt og får en bedre søvn. Er du og dit barn medlem af Danmark kan du få tilskud.

Zoneterapi Kombi

Zoneterapi incl. ansigtszoner er en meget afslappende behandling, hvor der behandles på fødderne og med zonerne i ansigtet i en længere behandling. Gennem behandling af reflekszoner på fødderne og i ansigtet øges blod- og lymfekredsløbet til de korresponderende organer eller kropsdele.
 
Denne behandling er for dig, der gerne vil have en længere behandling, hvor der kan nåes endnu dybere.
Kom gerne uden makeup, og medbring evt. et hårbånd

Zoneterapi Kombi

700

KR.

Zoneterapi

450

KR.

Zoneterapi

Her fortsættes behandlingen efter din første gang til zoneterapi og vi arbejder videre med det du kom med. Zoneterapi kan også bruges til vedligehold af kroppen.

Denne tid er lidt kortere, hvis du fx er ung eller blot ikke kan ligge på briksen i så lang tid eller det er ren vedligehold af kroppen.

Graulundszone Zone terapi

Fordele?

Sundhed & Helbred

Zoneterapi kan hjælpe til et bedre helbred og sundhed.

Glæde & Livskvalitet

Zoneterapi kan give glæde og fornyet livskvalitet.

Energi & Ro

Zoneterapi kan hjælpe dig med at finde ro og give fornyet energi.

Hvad siger mine klienter?

"Min beslutning om fast at få zoneterapibehandlinger hos Henriette er den BEDSTE gave jeg har givet mig selv ever! Hendes grundige behandlinger er mærkbar for både min krop og mit sind. Jeg har gennem en årerække døjet med problematikker i min krop, som med hjælp fra Henriettes kyndige behandlinger bliver bedre og bedre. Ikke mindst fordi det er med faste intervaller. Hun har en stor viden inden for kost, vitaminer og hømopati, hvilket har banet vejen for mig og en langt mere tilfreds krop. Jeg giver mine varmeste anbefalinger for Henriettes behandlinger. Jeg elsker at modtage hendes professionelle zoneterapi - Ren velvære for krop og sind."
Rikke
"Jeg har fået behandlinger hos Henriette igennem det sidste år. Jeg kan ikke andet end at anbefale zoneterapi og specielt ved Henriette. Som kronisk lungesyg har Henriette hjulpet mig til et bedre immunforsvar, givet mig bedre nattesøvn, mindre hoste, en bedre fordøjelse og ikke mindst en kontakt med mig selv og min krop. Henriette kigger på det enkelte individ og efter at have mødt Henriette og oplevet hendes arbejde prioriterer jeg min tid til Zoneterapi højt. For det giver virkelig noget på længere sigt til dig og din krop. Så hvis du vil gøre noget godt for dig og din krop giver jeg min varmeste anbefaling til Zoneterapi hos Henriette Graulund."
Laura
"For mig gør zoneterapien at jeg får genoprettet balancerne i kroppen og det har en god effekt på nervesystemet, der er noget antistress over det. Det er selvpleje. Lidt ligesom at træne, det gør noget godt for kroppen og aktiverer nogle gode processer."
Jacob
"Jeg har været til behandling hos Henriette, og det VIRKER! Jeg fik mange gode råd og vejledning til både kost og vitaminer og mine smerter er nu på retur, efter hendes kyndige behandling med zoneterapi. Efter hver behandling føler jeg mig dejlig afslappet."
Janne
Graulundszone.dk logo
ZCT logo
RAB logo

© Graulundszone