Graulundszone

Cookie- & Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger Grundlundszone hjemmeside indsamler vi oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der skal indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (følg vejledningen længere nede). Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvem er dataansvarlig?

Graulundszone
Lerskrænten 3,
8700 Horsens

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille datafil, der bliver gemt på din computer, tablet eller mobil ved at besøge en hjemmeside. En cookie er ikke et program, der kan indeholde f.eks. virus. Cookien gør hjemmesiden i stand til at genkende din computer ved efterfølgende besøg. Der kan herefter føres statistik over besøgende på deres hjemmeside.

Hvor længe bliver en cookie gemt?

Det er varierende, hvor længe cookies opbevares på dine enheder såsom computer, tablet eller mobil. Der er to hovedtyper af cookies: sessionscookies og permanente cookies. En cookies levetid beregnes ud fra dit besøg på en hjemmeside. Når cookiens levetid udløber, bliver den automatisk slettet.

Webstatik gennem Google Analytics

Graulundszone anvender Google Analytics til at føre webstatistik.
Googles persondatapolitik kan findes her: https://policies.google.com/privacy?hl=da

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Sådan afviser du cookies

Du kan til enhver tid afvise alle -/tredjepartscookies ved, at ændre indstillingerne i din browser på din computer, mobil eller tablet. Hvor? afhænger af hvilken browser du bruger. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser alle -/trejdepartscookies, vil der være funktioner og services, du ikke kan bruge på hjemmesiden (fordi de er afhængige af cookies).

Hvordan sletter man cookies?

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. Her er der vejledninger til, hvordan du sletter cookies i din browser.

Graulundszones brug af Cookies

Hos Graulundszone anvender vi cookies på https://graulundszone.dk for at optimere hjemmesiden og dens funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Cookies hjælper Graulundszone med, at få et overblik over besøgende på hjemmesiden, så vi kan optimere og målrette indholdet. Vores cookies hjælper os derfor med at give dig så god en oplevelse som muligt, når du besøger vores hjemmeside. Du kan herunder læse mere om, hvilke cookies Graulundszone anvender samt til hvilket formål, de er anvendt.

Samtykke

 

Brug af cookies kræver selvfølgelig din samtykke. Det er præcis den forespørgsel du møder, når du først besøger https://graulundszone.dk. Du har altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Det gøres på denne måde: Slet dine cookies (vejledningen: Er beskrevet længere oppe).

Når du så besøger hjemmesiden igen, vil du blive mødt med en ny forespørgsel om at give samtykke til brug af cookies.

Du vil også blive mødt af en ny forespørgsel, hvis der er sket ændringer i formål eller hvem der sætter cookies på hjemmesiden.

Dit samtykke gælder for følgende domæner https://graulundszone.dk.

Liste over cookies der indsamles

 

 

Personoplysninger

Graulundszone lever op til kravene i den europæiske forordning om persondata, GDPR.

Graulundszone opbevarer kopi af materiale i 2 år efter levering, dog max. 3 måneder efter samarbejdets ophør. Vi er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi behandler om vores kunder og samarbejdspartnere.

Bogføring

Vi skal gemme alle regnskabsbilag jf. bogføringsloven. Det betyder, at vi gemmer fakturaer osv. til brug for regnskabsføring. I disse oplysninger finder man personoplysninger såsom navn, adresse og CVR.

Vores hjemmel til at behandle personoplysninger til bogføringen er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra.

Vi opbevarer disse oplysninger i minimum 5 år efter det indeværende regnskabsår er afsluttet.

Videregivelse af personoplysninger

Vi videregiver ikke personoplysninger til tredjemand.

Rettigheder

Du har altid mulighed for, at bede om indsigt i hvilke personlige oplysninger Graulundszone behandler, samt have mulighed for at få dine personlige oplysninger udleveret.

Du har også ret til at indgive en klage til Datatilsynet, du finder Datatilsynets kontaktinformationer på www.datatilsynet.dk.

Senest revideret: Juni 2024

Skulle du sidde med spørgsmål til Cookie- og Privatlivspolitik er du velkommen til, at kontakt Henriette på telefon 25 74 06 01 eller via. mail: henrietteg@me.com

© Graulundszone